Terug

Crackle Medium - 17ml - 70598

Direct leverbaar

  • Artikelcode: VAL 70598
  • EAN: 8429551705981
  • Op voorraad

Vallejo Crackle Medium kan gebruikt worden om gebarsten oppervlakten te maken, zoals bijvoorbeeld crackelé grond. De werkwijze is hierbij wel erg belangrijk.

€ 2,45

Zet op verlanglijst

  • Vandaag besteld, morgen in huis Tooltip Voor 20:00u besteld, volgende dag in huis.*
    Alleen op werkdagen.
  • Gratis verzending v.a. € 100,-
  • Veilig betalen met iDeal
  • Alleen de beste merken

Productomschrijving

Crackle Medium - 17ml - 70598

Vallejo Crackle Medium kan gebruikt worden om gebarsten oppervlakten te maken, zoals bijvoorbeeld crackelé grond. De werkwijze is hierbij wel erg belangrijk.

Hoe gebruik je Vallejo Crackle Medium?

  1. Schilder de ondergrond in een donkere kleur, vaak een donkere variant van de basis kleur die je wilt krijgen.
  2. Laat dit drogen.
  3. Breng een onverdunde laag Crackle Medium aan.
  4. Laat dit drogen.
  5. Breng als laatste een onverdunde laag van de uiteindelijke basiskleur aan.
  6. Laat dit drogen.
  7. Na verloop van tijd ontstaan de crackles.

Tip!
Probeer in plaats van strepen crackle medium aan te brengen ook eens een draaiende beweging te maken voor een andere effect.

Verzenden & Retour

Verzenden & Retour

We streven ernaar dat als je op werkdagen voor 20:00 uur besteld hebt, dat je bestelling de eerstvolgende werkdag bezorgd wordt, echter vanwege de Corona Crisis kan het zo zijn dat je pakket wat vertraging oploopt.

Meer informatie

We streven ernaar dat als je op werkdagen voor 20:00 uur besteld hebt, dat je bestelling de eerstvolgende werkdag bezorgd wordt (met uitzondering van het weekend en Nationale feestdagen).

Reviews

Vergelijk producten Verwijder alle producten

Je kunt maximaal 3 producten met elkaar vergelijken

Hide compare box
Crackle Medium - 17ml - 70598

Crackle Medium - 17ml - 70598

€ 2,45

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »